Contactgegevens


Bezoek- en postadres:

EG Internetdiensten
Jufferstraat 19
6828 AE Arnhem

Telefoon: 0268487226
Mobiel: 0618942875
Fax:
E-mail: info@eg-internetdiensten.nl

KVK: 51166097

Beschikbaarheid


Op dit moment zijn wij beschikbaar voor maatwerk,


of voeg ons toe op Linked-in

afbeeldingslink

Het EGCMS inhoudbeheersysteem maakt het u heel gemakkelijk uw site  actueel te houden.

EGCMS V12


Het systeem is volledig wat-je-ziet-is-wat-je-krijgt, dit betekent dat u uw site kunt aanpassen op een manier die vergelijkbaar is met uw favoriete tekstverwerker.

Bedrijfsfilosofie


Dichtbij, toegankelijk en klantvriendelijk


Wij willen dicht bij de klant staan en in een open communicatie zoeken naar hetgeen het dichts aansluit bij de wensen en samen zoeken naar een voor de klant goed en bruikbaar passend geheel op maat. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wij hebben het niet nodig om met vakjargon een waas van deskundigheid voor te spiegelen terwijl wij met gewone taal uw begrip van de materie kunnen bevorderen.


Privacy


Privacy is in deze tijden van grove privacyschending , op het internet en daarbuiten, ontzettend belangrijk. Wij doe er alles aan om uw privacy te waarborgen. Een aantal voorbeelden:Maatschappelijk verantwoord


Graffity op een muurtje bij de Rijnkade in Arnhem in november 2010
Voor kleine en / of startende ondernemers de stap naar het internet vergemakkelijken. Betaalbaar en overzichtelijk, zodat het geen belasting voor de bedrijfsvoering vormt, maar een welkome bijdrage levert aan het behalen van de marketingdoelstellingen. Regelmatig hebben wij aanbiedingen voor startende ondernemers.

Bij al onze bedrijfskeuzes spelen zaken als sociaal handelen, milieu, en privacy een belangrijke rol.

Gebruik van Open SOURCE programmatuur


Wij werken voornamelijk met open source programmatuur. Dit is programmatuur waarvan de programmeercode voor iedereen vrijelijk inzichtelijk is. Veel deze programmatuur is kostenloos zakelijk te gebruiken. Hierdoor kunnen wij veel licentiekosten besparen en dit rekent zich door naar de eindgebruiker. Daarnaast bevorderen wij hiermee de populariteit van deze programmatuur.

Een aantal goede programma's die wij aanraden:


Keuzevrijheid

-